Meestromen met wat is

What a year….2020…..beelden van een rommelig jaar….. Samenwerken met collega’s vanachter een scherm op de zolderkamer. Coachen op 1,5 meter met een dikke trui aan en het raam open. Het einde van mijn vaste baan bij VGZ in deze onwerkelijke tijd. En als je dan denkt dat het klaar is, dan duurt het nog even. Het “maakbare” leven ?, hmmm….?!? Relax, nothing is under control.

2020 gaat voor mij over doen wat je kan, gegeven de situatie, hoe groot of klein als dat is op het moment, dat maakt niet uit. Dan ben je geen slachtoffer, maar dienstbaar. Mijn energie verhogen met muziek of yoga, iets voor een ander doen, of alleen maar heel goed voor mezelf zorgen. Momenten van verdriet of frustratie van wat allemaal niet kan en niet is toelaten en delen.

Dankbaar ben ik, voor wat er ook is:  met mijn zusje en nichtje kerstliedjes instuderen op de gitaar, op een doordeweekse dag in Utrecht soep afhalen met een vriendin, een koffiesmoothie maken in de ochtend. Stoeien met twee pubers die vanaf maart samen wel vier hoofden zijn gegroeid. Brawl stars proberen te spelen. En goed voor mezelf zorgen…..eindelijk de ruimte nemen voor mijn lang uitgestelde klus om te wennen aan gehoorapparaten.

Ook ben ik dankbaar voor de ontmoetingen met mijn cliënten – zo dapper in het zetten van groeistappen en het vragen om steun. En in 2020 heb ik me verder kunnen verdiepen in het coachen op identiteitsniveau, door te leren over werken met interactieve zelfresonantie, en de rol die verschillende (vaak tegenstrijdige) delen in onszelf spelen. Heel mooi en werkbaar voor mijn cliënten en ook voor mijn eigen ont-wikkeling.

Kom maar op 2021! Als ik al denk aan die lieve mensen die ik straks weer een knuffel kan geven, word ik al helemaal blij! En…voel je welkom bij Levensplek Coaching, mijn praktijk is in januari weer open. Op 1,5 meter en met trui aan ;-). Tot gauw en wees lief voor elkaar, deze dagen!

Warme kerstgroet, Noor